Home » Wie zijn wij

Over Vloei.net

Vloei.net is een Tilburgs bedrijf met jarenlange ervaring in vloei, sigaretten vullers, lange vloei kopen, korte vloeitjes, voorgedraaide vloei, rijstevloei, hennepvloei, blaadjes, cones, tabacones, blunts, filters, en tipjes. Wij richten ons op service, het breedste en beste assortiment, met de scherpste prijzen. En omdat we ook een groothandel zijn, kunnen we voor jou het grootste voordeel bieden op alle soorten vloei. Voor minder doen we het niet! 

Vloei bestel je bij Vloei.net!

Het team van Vloei.net

Ons 20-koppig team werkt iedere dag hard om u altijd het beste te kunnen bieden. We zijn altijd op zoek naar de beste vloeimerken tegen het grootste voordeel.
Daarnaast speuren we de markt af voor de meest interessante innovaties op het gebied van vloei en tips. Alles voor de rookbehoefte van de kritische 'smoker'! Ons assortiment breidt zich doorlopend uit en we importeren onze producten vanuit alle delen van de wereld.

Vloei discreet en snel

Vloei bestel je bij Vloei.net!

Het is onze missie om een uitgebreid assortiment vloei aan te bieden tegen de scherpste prijzen. Natuurlijk bieden we ook de beste service. We begrijpen dat sommige van onze klanten hun bestelling liever discreet ontvangen. Daarom zorgen we dat al onze bestellingen snel en in blanco verpakking verzonden worden.
Alle orders worden per Juli 2015 uitgeleverd via onze partner Grasscompany.com. 
Voortaan kun je je bestelling volgen via een Track & Trace code die je ontvangt als de order is verwerkt. 

Vloei met service

Wij hebben we een Service Desk die je elke werkdag kunt bellen tussen 9 uur 's ochtends en 6 uur 's avonds.
Wij beantwoorden graag elke vraag die je hebt over je bestelling of ons assortiment.
Neem dus gerust contact met ons op als je vragen hebt. 

 

Slechts 2 tot 3 werkdagen. Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending!

Blijf op de hoogte via sociale media!