Home » Vloei info

Vloei info

Vloei en tips zijn er in allerlei soorten en maten. Benieuwd naar wat er zoal voor idee achter zit, welke vloei of welke filter tipjes voor welk doeleinde bedoeld zijn? Lees dan zeker verder!


VLOEI: van Normale vloei tot lange vloei

Lange vloei, normale vloei, rol vloei en meer

Zoals de ene roker de andere niet is, is de ene vloei niet de andere vloei. Voor elke voorkeur en elk rookproduct is er wel een vloei op de markt. Er zijn vloei soorten die smaakjes hebben, er is normale vloei, grote of lange vloei, vloei op een rol, en veel meer.

We snappen dat U wellicht in ons enorme aanbod vloei soms het overzicht een beetje kwijt kan raken. Wat is nu bijvoorbeeld King Size Slim vloei, of wat houdt 'rolvloei' eigenlijk in?

Omdat we regelmatig vragen hierover krijgen, hebben we even alle gangbare vloei formaten voor u op een rijtje gezet.


(Filter) TIPJES: Voor elke voorkeur een boekje tips!

Filter tipjes en sigaretten filters

Een goede sigaret of joint houdt niet op bij de vloei, een goede filter tip is vaak even onmisbaar. Filter tipjes voorkomen dat er ruw rookproduct uw mond in kruimelt, of dat je teveel kostbaar rookproduct verspilt omdat je natuurlijk je vloeitje maar tot een bepaalde afstand tot je lippen op kunt roken.

Ook voor filter tips geldt dat er ontzettend veel variatie in formaat én dikte bestaat. We hebben wat populaire formaten voor je op een rijtje gezet.


Zelf sigaretten maken

Hulzenstopper

Tenslotte zijn er natuurlijk nog rokers die liever niet met vloei en shag of andere rokerswaren aan de slag gaan, maar die de voorkeur geven aan een mooie, klassieke sigaret. We kunnen ze moeilijk ongelijk geven, een sigaret is een heerlijke rookervaring natuurlijk. Maar waarom zou U geen geld op uw sigaretten besparen door ze zelf te maken? Klinkt duur en ingewikkeld? Valt reuze mee! U heeft wat tabak nodig, wat sigarettenhulzen, en een hulzenstopper, en voor U het weet heeft U uw eerste eigen sigaret al zelf gemaakt!


Aansteker bijvullen

Aansteker

Op Vloei.net bieden we ook een fraaie selectie aanstekers, waaronder navulbare luxe aanstekers. U wil immers, naast genieten van uw rokerswaren met de beste vloei die op internet te vinden is, ook de beste vlam erin steken, toch?

Lege aansteker

Het nadeel van aanstekers is dat ze opraken. Ook navulbare aanstekers ontkomen niet aan dit euvel.
Dus is het zaak de aansteker te vullen. Dit kan nog een ingewikkeld klusje zijn voor de minder ervaren aansteker bezitter.

Type aansteker

Er zijn ruwweg drie types te onderscheiden van de navulbare aansteker:

  • Gasaansteker;
  • Benzine aansteker; en
  • Dupont aansteker.

Ieder van deze typen wordt op een heel andere manier gevuld. We hebben voor u de juiste vul methodes op een rijtje gezet.

 

Slechts 2 tot 3 werkdagen. Bestellingen boven de € 29,95 GRATIS verzending!

Blijf op de hoogte via sociale media!